Artificial Intelligence та Visionтехнологіїплатформи FleetSAFE на службі

службового транспорту
пасажирских перевезень
Smart CITY
лізингових компаній
страхових компаній

Ми підготували для вас щось дивовижне та захоплююче у сфері культури керування транспортом.

Наші рішення

FleetSAFE

FleetSAFE

Рiшення по управлiнню безпекою

Рiшення по управлiнню безпекою та ефективнiстю роботи корпоративного парку на базi глобальних iнновацiйних технологiй системи Mobileye An Intel Company (Israel) та телематичної SaaS платформи ITURAN (Israel). FleetSAFE пропонує якісно нову технологію оцифрування персонального стилю керування автомобілем.

Mobileye 630

Mobileye 630

Система попередження аварій (ADAS)

Інтелектуальна смарт-камера, яка розпізнає автомобілі, мотоцикли, пішоходів, дорожню розмітку та дорожні знаки. Розуміючи швидкість і відстань об'єктів, що рухаються, система Mobileye розраховує час до можливого зіткнення і подає звукові та візуальні сигнали. Працює вдень та вночі, за будь-яких погодних умов.

Heading photo

Mobileye Shield +

Shield+ – рішення для жвавих завантажених міських вулиць

Революційна технологія, яка дозволяє водіям уникнути зіткнення, захищаючи найбільш уразливих для спостереження учасників дорожнього руху: пішоходів, велосипедистів і мотоциклістів. Технологія безпеки Mobileye Shield + базується на складних алгоритмах машинного навчання та комп’ютерного зору.

Мости та дороги

Рішення для Smart City

Автоматизований аудит транспортної інфраструктури міст

Рішення для управління безпекою дорожньої інфраструктури міст, що дозволяє виявити аварійні ділянки і надати інформацію керівникам для їх поліпшення. Маючи цю інформацію, міська влада може проводити випереджувальні та цільові перевірки, розуміти, чи існує серйозний ризик ДТП, і вживати заходів щодо її усунення.

Мости та дороги

Аудит підготовки водіїв

Консалтингове рішення з аудиту персоналу на предмет оцінки рівня професійного і безпечного водіння

Інструмент аудиту управління безпекою парку призначений для: визначення рівня професійної майстерності водіїв автопарку,
визначення ризиків аварійності, формування статистичної бази та пакету звітності по підприємству та кожному водієві, створення бази та інструментарію для мотивації найкращих водіїв

Наші клієнти

Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КОЖНОГО КЛІЄНТА

Ми підберемо рішення, яке найкраще підходить саме для Вашого проекту і найкраще буде вирішувати Ваші задачі

Коротко про нас

Компанія Kvinto Plus - офіційний дистриб’ютор глобальних компаній Mobileye An Intel Company (Israel), ITURAN (Israel Global Company), Geotab (Canada) та провайдер digital рішень для B2B та B2G. Kvinto Plus 13 років постачає та впроваджує глобальні інноваційні digital рішення у сфері управління безпекою та ефективністю корпоративного транспорту за допомогою технологій AI, ADAS, SaaS, Big Data, BI та ділиться Global Customers Experience. Саме Kvinto Plus першою в Україні змінила уяву ринку про цінність даних у процесах управління безпекою на транспорті.

Illustration

Наші партнери

Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo